LANGUAGE CLOUD

Ovde ćeš naučiti sve ono što si do sada propustio/la iz engleskog.

PRVI video kurs engleskog jezika koji gledaš kad ti hoćeš, gde god da se nalaziš.

5/5

400+ Zadovoljnih korisnika

Osećaš se nesigurno kada je engleski jezik u pitanju?

Zaveže ti se jezik svaki put kada treba da progovoriš i sve što kažeš pravilno je  samo kako se zoveš? Želiš da naučiš, ali samostalno ne uspevaš, a nemaš dovoljno vremena da bi se posvetio/la časovima?

Danas je neophodno da razumeš i govoriš engleski ako želiš da budeš u korak sa tehnologijom i uopšte modernim životom.

Sa znanjem engleskog biraš pozicije na poslu, jer možeš da komuniciraš i sa stranim klijentima i obavljaš zadatke koji firmi donose dosta novca.

Ideš na putovanja bez glavobolja, jer uvek i svuda možeš da se sporazumeš.  Koristiš sve čari interneta, svi izvori su ti dostupni, više nisi ograničen/a samo na srpski.

Činjenica je da će engleski biti sve potrebniji, zato je pravi trenutak da ga naučiš.

Ukoliko si ti neko ko zbog posla, mnogobrojnih obaveza, porodice ne stiže na časove engleskog, imamo kurs engleskog jezika koji se prilagođava tvojim potrebama i vremenu koje imaš na raspolaganju.

POGLEDAJ PRIMER LEKCIJE DA VIDIŠ KAKO KURS IZGLEDA

Ovi kursevi su za tebe bilo da si potpuni početnik, bilo da želiš da unaprediš svoje znanje -

A NAROČITO AKO TI JE POTREBNA POMOĆ DA PROGOVORIŠ ENGLESKI.

Ovakav tip kursa ti omogućava da lekciju zaustaviš, vratiš, ponovo pustiš isti deo sve dok lepo ne razumeš šta se predaje, zapišeš, zapisuješ svojim rečima koliko god vremena da ti je potrbno.

Ni jedan drugi tip nastave ti to ne omogućava, jer moraš da imaš obzira prema drugim učenicima, bilo da se radi o online času ili uživo.

Ni jedan čas ne možeš da premotavaš i slušaš ponovo kada nešto zaboraviš, ove lekcije možeš.

Učiš kad ti želiš, nema odlazaka I dolazaka.

Ovo je najjednostavniji, a može da bude i najbrži način da naučiš jezik jer na jednom mestu dobijaš sve, i lekcije i sav materijal koji ti je potreban za rad.

Sigurno se sada pitaš kako ćemo ti pomoći da SAVLADAŠ KONVERZACIJU NA ENGLESKOM?

Prva stvar koju treba da imaš na umu je ta da su ovi kursevi rađeni po zvaničnom programu, dakle sve ono što bi čuo/la u učionici – dobijaš u video lekcijama.  

Ovde su ti komplet svi materijali za učenje na JEDNOM MESTU.

EVO ŠTA TO TAČNO PODRAZUMEVA:

  • Video lekcije sa kompletnim gradivom (ovde nema onog da je profesor nešto zaboravio da pomene na času);
  • Materijale koje će ti olakšati proces učenja I pomoći ti da gradivo utvrdiš (pregled gramatike, rečnik, vežbanja gramatike i vokabulara, audio materijale za vežbanje slušanja i izgovora);
  • Testove da možeš da pratiš šta si naučio/la, i da vidiš svoj napredak.
  • Conversation boosters – vežbe konverzacije koje snimaš I šalješ profesorki na proveru;
  • Nakon svakog odgledanog nivoa dobiješ sertifikat o pohađanom kursu.
  • Podrška 24/7 – profesori su tu da u svakom trenutku razjasne sve sumnje koje imaš u vezi sa lekcijama ili materijalima.

+BONUS – važi samo tokom ovog upisa

Svakog meseca nam šalješ govorne vežbe koje profesorka Dijana proverava i na taj način ćeš usavršiti KONVERZACIJU.

Pogledaj šta možeš da uradiš nakon određenog nivoa kursa

Moći ćeš bez problema da vodiš osnovnu konverzaciju – da se predstaviš ljudima, da im daš informacije o sebi.

Naučićeš da govoriš u sadašnjem vremenu, ali i u prošlom. Ovo ti omogućava da vodiš ozbiljniju konverzaciju, jer osim što ćeš razgovarati o aktuelnim dešavanjima i stvarima, moći ćeš da diskutuješ i o stvarima koje su se desile daleko u prošlosti, da ispričaš priču bez problema.

Moći ćeš da govoriš o svojim prijateljima, porodici.

 Slobodno ćeš govoriti o svojim navikama, kako obično provodiš dan, koje su ti aktivnosti u slobodno vreme.

Moći ćeš da se snađeš na aerodromu što je vrlo bitno, da kažeš ako imaš neki problem ili čak da zahtevaš od nekog da nešto uradi ili pomogne.

Na ovom nivou ćeš naučiti da upotrebljavaš i razlikuješ glagolska vremena. Pored sadašnjeg i prošlog vremena, ovde se uči i buduće vreme, kako bi bilo moguće pričati ne samo o onom što nam se desilo u prošlosti, ili što nam se dešava sada, već i da govorimo o budućim namerama, planovima, o događajima koji nas očekuju.

Naučićeš i konstrukcije koje nisu vezane za događaje koji se stvarno dešavaju, već za neke hipotetičke radnje, za nagađanja, maštanje, zamišljanje. Dakle, bićeš spreman/a za ozbiljnu konverzaciju.

Na B1 nivou naučićeš da svoje mišljenje, ideje, planove, stavove izražavaš na više načina. Da kada ti se nešto sviđa, ne moraš uvek da kažeš: „I like this“, već da koristiš alternative, koje pokazuju dublje poznavanje jezika.

Ono što je takođe važno, naučićeš kako sve svoje stavove i primedbe da argumentuješ, što ti je potrebno pre svega u poslovnom okruženju, ali i u svakodnevnim situacijama. Dakle, naučićeš da još dublje i detaljnije razmišljaš na engleskom.

Teme o kojima ćeš moći da diskutuješ nakon ovog kursa se dodaju, tu su sad razgovori o poslu, obrazovanju, nauci, putovanjima i mnogim drugim.

Na ovom kursu ćeš naučiti i tipične fraze i sam način poslovne komunikacije, pa ako imaš neki razgovor za posao na engleskom, posle ovog kursa ćeš definitivno biti spreman/a za to.

Odaberi video kurs

Engleski A1

85 evra

10 VIDEO LEKCIJA

PREKO 8 SATI MATERIJALA

4 MESECA PRISTUPA video kursu

2 GODINE PRISTUPA video kursu

Engleski A2

105 evra

19 VIDEO LEKCIJA

PREKO 12 SATI MATERIJALA

5 MESECI PRISTUPA video kursu

2 GODINE PRISTUPA video kursu

Engleski B1

120 evra

30 VIDEO LEKCIJA

OVAJ KURS OBUHVATA B1.1 i B1.2

6 MESECI PRISTUPA video kursu

2 GODINE PRISTUPA video kursu

Iskustva polaznika

Za šest meseci od sada, bićeš sebi zahvalan/na što si danas odlučio/la da učiš engleski

Česta pitanja

Zaista jednostavno. Prilikom kupovine kursa dobijaš podatke za pristup (korisničko ime i šifru), i sa tim podacima se loguješ svaki put. Pogledaj video da vidiš kako ništa nije komplikovano. Možeš da se loguješ na bilo kom uređaju.

To i jeste plan. Kursevi su organizovani tako da učiš gradivo kroz realne situacije i dijaloge koji ti apsolutno pomažu da progovoriš, ili da unaprediš svoj govor. Ovakav kurs ti daje čak prednost da iznova i iznova ponavljaš i vraćaš lekciju sve dok tvoj izgovor nije perfektan.

Ukoliko pregledaš sve lekcije nekoliko puta uz zapisivanje i učenje, i uradiš sva vežbanja i testove, bićeš spreman/a da polažeš i međunarodno priznati ispit. Prati instrukcije profesorke i nema greške.

Naš predlog je da svakog dana odvojiš bar pola sata za učenje ili obnavljanje.

Posle svakog kursa imaš završni ispit. Kada pređeš sve lekcije, i uradiš završni test dobijaš sertifikat o odslušanom kursu.

Prijava za besplatno testiranje