Poručivanje

Nakon što pristupite našem sajtu, pređite na pretragu kurseva.

Izaberite koji vas jezik zanima i nakon toga odgovarajući nivo. Ukoliko ste se odlučili za kurs, kliknite KUPI i time dodajete proizvod u korpu. Kada to uradite, nudi vam se mogućnost da vidite kurseve koji se nalaze u korpi, da korigujete ono što ste odabrali, kao i mogućnost da direktno nastavite ka plaćanju.

 Kada završite proces izbora proizvoda, kliknite na „NASTAVITE SA PLAĆANJEM“. Otvoriće se novo polje u koje treba da unesete Vaše podatke. Obavezno je popuniti polja obeležena zvezdicom.

U sledećem koraku birate način plaćanja:

– Uplatnicom
– Karticom

Ukoliko izaberete plaćanje karticom pojaviće Vam se polja u koju morate da unesete sledeće podatke: broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i cvv broj kartice (odnosno verifikacioni broj kartice). Cvv broj kartice obično stoji na poleđini kartice i najčešće se sastoji od 3 cifre (kod nekih kartica može imati 4 cifre). Taj trocifreni broj je vaš cvv broj kartice. Eventualno se može tražiti da unesete tip (brand) kartice.

U sledećem koraku pojaviće Vam se potvrda kupovne koju možete odštampati ili jednostavno zabeležiti podatke o transakciji – informacije o statusu transakcije (da li je transakcija uspela ili ne), ID broj porudžbine – ID broj svake porudžbenice je jedinstven, iznos koji ste platili i valutu u kojoj je transakcija obavljena, zadnje 4 cifre kartice sa kojom ste izvršili plaćanje i tip ili brand kartice, autorizacioni kod banke – broj jedinstven za svaku uspešnu kartičnu transakciju, i datum i vreme kada je transakcija izvršena.

Ovim korakom se završava proces online kupovine. Nakon toga, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a. Kurs koji ste poručili će vam stići u roku od 24h.

Ukoliko u toku procesa naručivanja budete imali bilo kakav problem, na raspolaganju Vam je LANGUAGE CLOUD  online podrška (mejl languagecloudkontakt@gmail.com

 ili na telefon +381 (0) 60 4211552.)