Izaberi koji kurs želiš da kupiš, klikni na njega da ga ubaciš u korpu i nakon toga biraš način plaćanja, da li će to biti karticom ili uplatnicom.

Odaberi kurs

Nemački jezik A1.1

85 eur

Nemački jezik A1.2

85 eur

Priprema za Goethe A1

85 eur

Nemački jezik A2.1

85 eur

Nemački jezik A2.2

85 eur

Priprema za Goethe A2

85 eur

Nemački jezik B1.1

85 eur

Nemački jezik B1.2

85 eur

Nemački za medicinske radnike

85 eur

Paket 2 kursa

150 eur

GODINU DANA pristupa kursevima
Nakon kupovine biraš bilo koja 2 kursa nemačkog jezika

Paket 6 KURSEVA

400 eur

 2 GODINE pristupa kursevima

Ako želiš da platiš na 2 rate, tokom plaćanja izaberi opciju plaćanja uplatnicom.

Česta pitanja

Zaista jednostavno. Prilikom kupovine kursa dodijaš podatke za pristup (korisničko ime i šifru), i sa tim podacima se loguješ svaki put. Pogledaj video da vidiš kako ništa nije komplikovano. Možeš da se loguješ na bilo kom uređaju.

To i jeste plan. Kursevi su organizovani tako da učiš gradivo kroz realne situacije i dijaloge koji ti apsolutno pomažu da progovoriš, ili da unaprediš svoj govor. Ovakav kurs ti daje čak prednost da iznova i iznova ponavljaš i vraćaš lekciju sve gok tvoj izgovor nije perfektan.

Ukoliko pregledaš sve lekcije nekoliko puta uz zapisivanje i učenje, ukoliko uradiš sva vežbanja i testove, ukoliko svakog dana odvojiš bar pola sata za učenje ili obnavljanje, bićeš spreman/a da polažeš i međunarodno priznati ispit. Prati instrukcije profesorke i nema greške.

Posle svakog kursa imaš završni ispit. Kada pređeš sve lekcije, i uradiš završni test dobijaš sertifikat o odslušanom kursu.